Hjälp WWF att hitta årets miljöhjälte

Christer Borg blev Årets miljöhjälte 2010, vem får titlen 2011?

Känner du någon som engagerar sig extra mycket för miljön, och som inspirerar andra att leva lite grönare?  Nu utser  Världsnaturfonden WWF Årets Miljöhjälte 2011 tillsammans med livsstilssajten Minplanet. Det är andra året i rad som Årets Miljöhjälte utses.

– Vi på WWF vill gärna lyfta fram några av de goda idéer och krafter som finns i samhället. På så vis kan vi visa för andra att det är möjligt att agera för en mer hållbar värld i den egna närmiljön. Men vi är beroende av allmänhetens tips för att hitta hjältarna bakom dessa goda krafter, säger Barbara Evaeus, klimatkommunikatör på WWF.

Skicka in din nominering senast den 23 september, via www.minplanet.se/aretsmiljohjalte.

De tio bästa tipsen lyfts fram på Minplanet så att allmänheten kan rösta fram en vinnare. Ytterligare en vinnare utses av en jury bestående av representanter från WWF, Minplanet och våra samarbetspartners TV4-gruppen, Trygg-Hansa och Kalmar kommun.

Vinnarna får diplom av HM Konungen vid WWFs höstmöte den 11 oktober.

Förra året kom det in 150 tips. Då utsågs det med hjälp av en omröstning fyra miljöhjältar. Det var bland annat Christer Borg, för sitt engagemang i de norrländska älvarna, och Linus Källander, initiativtagare för kampanjen och numera tankesmedjan Dyrare mat.

Nominera Årets Miljöhjälte 2011 här » 

Fakta om Minplanet:

Minplanet är en livsstilssajt som drivs av WWF i samarbete med TV4-gruppen och Trygg-Hansa. Syftet är att genom information och inspiration göra svenskarna mest klimatsmarta i världen. Minplanet har funnits sedan hösten 2008 och utsågs 2009 till bästa miljösajten av Internetworld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s