Julklappstips för jägaren & fiskaren

Mycket populära gåvor och julklappar, vackert inbundna med klotbandsrygg.

FISKEDAGBOK
Vacker och mysig fiskedagbok med anteckningsplats för: Datum, Tid, Fiske­vatten, Väderlek och temperatur, Fiskart, Vikt – längd, Fisksätt, Bete – fluga i tabellform samt med utrymme för egna anteckningar och eventuella foton. Dagboken fylls på efterhand och är inte relaterad till något särskilt år, utan ditt fiske styr hur länge dagboken räcker.

Dagboken är samtidigt en presentation av konstnären Thommy Gustavsson och är mycket smakfullt illustrerad med härliga vinjetter och akvareller.

Dagboken kommer bli kär tillgång för sportfiskaren. En prydnad och upplevelse för fiskaren, men också för dennes gäster!

Bläddra i fiskedagbok / Läs mer här / Köp

JAKTDAGBOK
En del jaktdagar minns man bättre än andra. Valpens första drev, ståndskallet och tjuren som föll på Stormyren, sextaggaren, första bockjaktsmorgonen, det lyckade eftersöket, den försmädliga bommen på den stora galten… och så alla de andra dagarna där minnet kanske behöver några anteckningar till hjälp.
I jaktdagboken finns det plats för både jaktstatistik och Dina egna noteringar.

Dagboken är mycket smakfullt illustrerad med härliga vinjetter och akvareller av konstnären Göran Boström. Göran är en välkänd tecknare, målare och skribent. Och har i många år arbetat som illustratör i svensk jakt- och naturpress.

Dagboken kommer bli kär tillgång i din jakt och i ditt berättande!

Bläddra i JAKTDAGBOK / Läs mer här / Köp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s