Ny medarbetare på SETTERN

Det har varit ett litet uppehåll här på bloggen ett par veckor. Anledningen? Vi har fått en ny medarbetare, som kräver mycket uppmärksamhet.

Vi har varit utan företags-maskot i snart ett år. Visserligen finns de många hundar i förlaget (Jörgen har 5 hundar på sitt kontor) men ingen Setter. Nu är det åtgärdat.

Det är så roligt att ha hund igen, men oj vilken vild valp vi har. Vi hämtade vår tik hos Marina på Pålamalmens Kennel i månadskiftet. Från början hade vi döpt henne till Grappa, (G-kull) men de passade inte henne. Vilda var länge ett förslag, då hon är en kavat och vild tjej, men nu har vi bestämt oss för Wizzla.

1 tanke på “Ny medarbetare på SETTERN

  1. Oh, vad söt hon är wizzla! =)

    Ja surfar runt och gör reklam för min hemsida http://www.spelspektrum.se och mitt kunskapsspel om hundar. Läs mer om spelet och hur du köper det, på hemsidan.

    Det är ett brädspel, som passar alla hundintresserade, kanske mest de som funderar på att skaffa hund. Jag tar upp det mesta man ska tänka på kring hundägandet och spelets stora syfte är att starta diskussioner mellan speldeltagarna och inspirera till ny kunskap och nya aktiviteter med hunden! 😉

    MVH /Lina Strindlund, Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s