Bakom kulliserna,

När vi fotograferade till boken Från håv till tallrik i somras, blev det en hel del bilder som fick väljas bort. Självklart, 100 exponeringar på varje maträtt fick inte plats i boken, men när jag fotograferar blir det många klick. Till middagsgäster, familjs och andras förtret. De fick ju vänta med och äta. En som tyckte det var ganska roligt och spännande, var dock katten Nisse. Helt plötsligt ställdes mat på platser där han kom åt, där solljuset var bäst eller bakgrunden kändes trevlig. Ibland råkade han komma med på bild. Detta är ett sådant tillfälle. Receptet är Gädda i kaviarsås, en riktig klassiker och SÅ god.

Bilderna får mig att längta till sommaren, efter dagar med klarblå himmel som avslutas med gäddfiske i kvällningen. Men det är en tid bort, får väl ta upp gädda från frysen och laga till. Smaken av den goda fiske och den krämiga såsen, får säkert mig att känna sommarens ljuvlighet ett slag.

Dela

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s